Aluminium als basismateriaal is ook dit jaar sterk vertegenwoordigd in de gehele collectie, die bij het eerste oogopslag vooral opvalt door de brede mogelijkheden. Door de grote vormvrijheid en vele afwerk- en combinatie mogelijkheden (o.a. rope, vlechtwerk, teakhout) is de verschijningsvorm van dit lichte en sterke materiaal zeer gevarieerd.

Hiernaast kunt u kiezen om eerst rustig op het gemak alle series van de gehele collectie te doorlopen. Alle prachtige nieuwe en innovatieve aluminium combinaties (alu/rope, alu/wicker, alu/teak) worden onder elkaar overzichtelijk gepresenteerd. Tevens ziet u hier ook de ruime en gevarieerde keuze aan tafels waarmee een groot aantal verschillende stoelen gecombineerd kunnen worden. Zelf kunt u de ideale en unieke tuinset samenstellen.

Heeft u de keuze voor een bepaalde serie gemaakt dan zit u hieronder direct de specifieke kenmerken en prijzen van de desbetreffende serie:

Aluminium/Rope Collectie:

Aluminium/Wicker Collectie:

Aluminium Collectie:

Aluminium/Teak Collectie:

Naast de bovenstaande aluminium meubelen bestaat onze collectie ook nog uit: resin (kunststof), teak, vlechtwerk, kussens, camping en parasols om het buitenverblijf helemaal compleet te maken.

Resin
Teak
Vlechtwerk
Kussens
Camping
Parasols