De Cocoon is een luxe, moderne lounge stoel met een licht schommel-effect. Perfect voor zowel binnen- als buitenshuis door de Hedona-bekleding. De bekleding van het frame is uitgevoerd met uv-bestendig ‘batyline’. De zitting is vervaardigd met luchtdoorlatende, waterdichte en sneldrogende ‘hedona’ stof. De ergonomische neksteun is uitgevoerd met een geprofileerde schuim vulling. Beschermdoppen zijn bevestigd op de poten.
Specificaties:
– afmeting 103x84x70cm (hxbxd)
– gewicht ±9,8 kg (belastbaar gewicht ±100 kg)

De Sphinx is een lichte design stoel uitgevoerd met een pop-up slim en zeer makkelijk opvouw systeem (als een paraplu op te vouwen). Het frame van de stoel is voorzien met extra sterke verbindingsdelen van elastomeer. De bekleding is vervaardigd met luchtdoorlatende, waterdichte en snel drogende ‘hedona’ stof. Beschermdoppen zijn bevestigd op de poten.
Specificaties:
– afmeting 87x91x83cm (hxbxd)
– gewicht ±2,7 kg (belastbaar gewicht ±100 kg)

De Futura is qua constructie zeer stevig en stabiel en qua zitcomfort een uiterst comfortabele relaxstoel. De stoel bevat ergonomische, 2-laags kunststof armleuningen en is traploos verstelbaar. De gehele uv-bestendige bekleding is met clips aan het frame bevestigd en heeft een ronde beschermde voetensteun. De hoofdsteun is speciaal gevormd en verstelbaar. De relaxstoel is makkelijk is makkelijk inklapbaar en heeft beschermdoppen op de poten.
Specificaties:
– afmeting 115x70x83cm (hxbxd)
– gewicht ±7,8 kg (belastbaar gewicht ±140 kg)

De Futura XL is de aller stevigste uitvoering van de relaxstoelen. De stoel is extra breed/hoog en bevat een extra dwarsbalk onder de zitting. Verder is de relaxstoel hetzelfde uitgevoerd als de Futura.
Specificaties:
– afmeting 125x76x90cm (hxbxd)
– gewicht ±9,2 kg (belastbaar gewicht ±150 kg)

De Futura Air Comfort is een speciaal uitgevoerde relaxstoel met een 3-laags bekleding (extra zacht, zeer ademend, waterafstotend en snel droog). Verder is de relaxstoel hetzelfde uitgevoerd als de Futura.
Specificaties:
– afmeting 117x70x83cm (hxbxd)
– gewicht ±8,2 kg (belastbaar gewicht ±140 kg)

De Anytime is een zeer compacte klapstoel die uiterst klein inklapbaar is. De klapstoel is veilig in te klappen door een verschuifbare ring van geïnjecteerde kunststof (polyacetaal). De uv-bestendige bekleding is makkelijk afneembaar en te vervangen. Voor een goed zitcomfort heeft de klapstoel aan de voorzijde van het zitvlak geen buisconstructie. Tevens heeft de stoel zeer stabiele stoelpoten met antislipdoppen. De klapstoel is uitgevoerd met of zonder armleuningen.
Specificaties:
– afmeting 87x49x50cm (hxbxd)
– gewicht ±3,5 kg (belastbaar gewicht ±100 kg)

De Transabed is een enorm comfortabele ligstoel/strandbed. Bevat een extra breed onderstel en is heel erg compact en inklapbaar. De armleuningen met verstevigde stof en musketonhaken zijn verstelbaar in 3 standen (inclusief ligstand). De uv-bestendige bekleding is makkelijk afneembaar. Voor een goed zitcomfort heeft de ligstoel aan de voorzijde van het zitvlak geen buisconstructie. Beschermdoppen op de poten.
Specificaties:
– afmeting 88x67x90cm (hxbxd)
– gewicht ±6,3 kg (belastbaar gewicht ±120 kg)

De Miami is een strak design ligbed met grote wielen. Rugleuning is makkelijk verstelbaar in 3 standen (waarvan 1 plat). Het afneembare kussen is er in twee uitvoeringen; uv-bestendige ‘batyline’ of lucht doorlatende en waterdichte ‘hedona’ bekleding. Verstelbaar en afneembaar hoofdkussen. Beschermdoppen op de poten.
Specificaties:
– afmeting 81x77x198cm (hxbxd)
– gewicht ±9,3 kg (belastbaar gewicht ±120 kg)

De Cham is een zeer licht en sterk vervaardigde campingstoel. De stoel heeft een ergonomische hoge rug leuning met extra steun in de onderrug. Rugleuning is in 5 standen verstelbaar en is uit een stuk vervaardigd.
Zitting is aan de voorzijde licht gebogen voor een goed zitcomfort. De bekleding is met extra verstekte naden uitgevoerd. Berschermdoppen onder de poten op de hoeken voor extra stabiliteit.
Specificaties:
– afmeting 111×62,5x67cm (hxbxd)
– gewicht ±3,1 kg (belastbaar gewicht ±100 kg)

De Cham XL is uitgevoerd met een verstelbare en afneembare hoofdsteun. Tevens is de stoel extra breed. Verder is de campingstoel hetzelfde uitgevoerd als de Cham.
Specificaties:
– afmeting 111×67,5x68cm (hxbxd)
– gewicht ±3,6 kg (belastbaar gewicht ±100 kg)

Lafuma©2023

Deel deze pagina