Lounge’ zoals de Europeanen het noemen of ‘Deepseating’ zoals dit in Amerika wordt genoemd, komt neer op laag zitten/relaxen in de tuin, veranda of serre. De tuin is inmiddels een heel belangrijk verlengstuk van het huis geworden en deze trend is de ultieme vertaling ervan.

Eigenlijk is dat ook wel logisch, men gaat de tuin in om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen. In de huiskamer doen we dat immers ook en daar zitten we ook op een lager zit niveau. Het lounge is een trend die op maat is gesneden voor toepassingen in de (tuin)kamer, veranda en serre.

Uitgevoerd met royale en dikke kussens (vuil- en waterafstotend) meestal in rustige natuurlijke tinten. Vervaardigd met prachtige stoffen die niet in het interieur zouden misstaan. Tegenwoordig zijn de buitenmeubelen zo mooi dat er nog nauwelijks verschil is met binnen meubelen. Met een grote verscheidenheid aan vrolijke sierkussens krijgt de buiten ruimte een warme en persoonlijke sfeer.

Mocht u beschikken over een kleinere ruimte, geen probleem met een prachtige 2 of 3-zits loungebank gecombineerd met een lounge tafel of leuke bijzettafels. Wordt ook uw balkon of dakterras snel omgetoverd tot een heerlijke lounge plaats.

In onze showroom zijn verschillende lounge chairs gepresenteerd. Allemaal los verkrijgbaar of te combineren met een bijpassende lounge bank en tafel.

Kingston loungechairValentine loungechairBrighton loungechair
Madoera loungechairAntibes loungechairBoo loungechair
Timor loungechairRamblas loungechairScandic loungechair
Empoli loungechairAccor loungechairBabylon loungechair
Carthago loungechairWing loungechairBelize loungechair
Avila loungechairSamoa loungechairDelphine loungechair
Amsterdam loungechairOlympia loungechairComore loungechair
Cocoon loungechairCapitol loungechairMontecarlo loungechair
Trentino loungechairCoast loungechairStudio loungechair


Carthago loungechairSantander loungechairBelanda loungechair

Lekker genieten in de zon of schaduw, onder het genot van een hapje en drankje samen met familie of vrienden. Op een ontspannen manier genieten van de mooie momenten die de seizoenen ons brengen.

Deel deze pagina