Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben al bijna 40 jaar verstand van tuinmeubelen. Met trots presenteren wij elk jaar onze nieuwe uitgebreide collectie. Deze brede collectie is met grote zorg en uiterste nauwkeurigheid voor u samengesteld en speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Kom gezellig sfeer proeven en idee├źn opdoen voor de aankleding van uw terras, veranda of serre. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze zodat met de nieuwe meubelen uw tuinterras een prachtige metamorfose ondergaat en u jaren onbezorgd van uw meubelen kunt genieten.

Al jaren zijn wij uw vertrouwde adres in de regio voor; uitgebreide informatie, deskundig advies, gratis levering & montage en natuurlijk de professionele plaatsing van uw hoogwaardige kwaliteitsmeubelen.

In al die jaren hebben wij vastgehouden aan onze bedrijfsfilosofie en geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Onze visie is dat goedkoop en kwaliteit niet samengaan en dat alleen echte kwaliteit blijft !