In deze periode is de tijd weer aangebroken om uw tuin of veranda klaar te maken en om te toveren in een warme en sfeervolle (buiten)kamer. Ook dit jaar is er weer keuze genoeg om met hoogwaardige kwaliteitsmeubelen u buiten verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Aluminium als basismateriaal is ook dit jaar sterk vertegenwoordigd in de gehele collectie, die bij het eerste oogopslag vooral opvalt door de brede mogelijkheden. Door de grote vormvrijheid en vele afwerk- en combinatie mogelijkheden (o.a. rope, vlechtwerk, teakhout) is de verschijningsvorm van dit lichte en sterke materiaal zeer gevarieerd.

Aluminium/Rope Collectie:

Aluminium/Wicker Collectie:

Aluminium Collectie:

Aluminium/Teak Collectie:


Kunststof (resin) als basismateriaal neemt ook dit jaar een sterke vlucht. Het materiaal is bijzonder vriendelijk in onderhoud. Met een vochtige doek zijn de meubelen snel weer schoon. Makkelijk verplaatsbaar, sterk en bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Tevens kunnen de kunststof buitenmeubelen ook goed gerecycled worden.

Resin Collectie:


Teak is ook dit jaar prominent aanwezig. Het is als basismateriaal een lust voor het oog. Het straalt warmte, natuur en puurheid uit. Naast de vervaardiging van gehele teakhouten buitenmeubelen. Is een duidelijke stijging van gecombineerde materialen zoals o.a. rope, textilene onmiskenbaar waarneembaar.

Teak/Rope Collectie:


Vlechtwerk meubelen zijn nog steeds aanwezig in het assortiment. De kleurtinten van het vlechtwerk (wicker) liggen heel dicht bij de natuur. Het lijkt of sommige van deze meubelen zijn vervaardigd van traditioneel rotan. Maar het is een kunststof draad die vakkundig om het frame wordt gevlochten in verschillende uitvoeringen (dik, dun, rond, plat) en in prachtige natuurlijke tinten.

Vlechtwerk Collectie: