De combinatie van topkwaliteit teakhout en textilene dragen bij deze serie bij tot een perfect zitcomfort. Het textilene zorgt bij het zitten voor een voorvorming van het lichaam. Waardoor er geen kussens nodig zijn. De verstelbare stoel is makkelijk in te klappen en door het lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen. De rustpositie is door de 7 standen optimaal. Het luxe rusten kan eventueel nog verhoogt worden door een bijpassende voetenbank.

Stel zelf uw ideale tuinmeubelset samen. Bij een complete set Speciale set Korting !!!

Kate Collectie:

Kate verstelbare stoel (black) € 549,-Kate verstelbare stoel (taupe) € 549,-Kate verstelbare stoel (white) € 549,-
Kate klapfauteuil arm (black) € 449,-Kate klapfauteuil arm (taupe) € 449,-Kate klapfauteuil arm (white) € 449,-
Kate klapfauteuil (black) € 329,-Kate klapfauteuil (taupe) € 329,-Kate klapfauteuil (white) € 329,-

Deze stijlvolle lounge chair heeft een moderne uitstraling. Tevens ook weer een prachtige materiaalmix van weerbestendig teakhout en textilene bekleding. De licht achterover hellende rugleuning en de eventueel bijpassende footrest zorgen voor een onbezorgd en aangenaam comfort.

Kate loungechair (black) € 649,-Kate loungechair (taupe) € 649,-Kate loungechair (white) € 649,-

Deze comfortabele deckchair heeft een uitstekend zit-en ligcomfort zelfs zonder kussen. De deckchair is verstelbaar in 4 standen. Het voetgedeelte kan worden weggeklapt of verwijderd worden.

Kate deckchair (black) € 679,-Kate deckchair (taupe) € 679,-Kate deckchair (white) € 679,-

Deze stijlvolle bank heeft een elegante uitstraling. De sierlijke bank heeft een stevig teakhouten frame dat prachtig gecombineerd is met een ’textilene’ rug en zitgedeelte. De bank combineert functionaliteit en stijl en zorgt voor een zeer aangenaam zitcomfort.

Kate bank 150cm (black) € 649,-Kate bank 150cm (taupe) € 649,-Kate bank 150cm (white) € 649,-

Prijs en product wijzigingen voorbehouden