Persoonlijk hebben wij een enorme passie voor tuinen en meubelen. Daardoor is de link met tuinmeubelen snel gelegd. In de afgelopen 40 jaar hebben niet alleen buitenmeubelen een metamorfose ondergaan qua materialen, vormgeving, structuur, stijl en karakter. Ook de manier hoe wij het buiten leven/gevoel ervaren is in de loop van de jaren sterk veranderd. Dat resulteert ook in een gedaanteverwisselinge van onze tuinen.

De tuin wordt steeds meer de plaats waar we door ons drukke bestaan en soms hectische leven even lekker tot rust kunnen komen. Dit in een zo’n natuurlijk mogelijke omgeving. Het is toch heerlijk om na een drukke werkdag even lekker, onder het genot van een drankje, te ontspannen in de tuin met het zachte gezang van vogeltjes op de achtergrond. Tal van tuinprogramma’s op televisie en het grote aanbod van tuinmagazines helpen u aardig op weg om van uw tuin en nieuwe groene oase te maken.

Volgens ons is een van de top programma’s op tv voor iedereen met een voorliefde voor tuinen natuurlijk ‘Gardeners world’. Dat iedere vrijdagavond op BBC 2 vol passie door Monty Don wordt gepresenteerd, vaak met ondersteunende medewerking van o.a. Adam Frost, Joe Swift, Carol Klein, Francis Tophill en Rachel De Thame. De slagroom op de taart is natuurlijk ieder jaar (eind mei) de Chelsea Flower Show. Waarbij diverse toonaangevende tuinarchitecten de meest mooie en betoverende tuinen presenteren.

Deel deze pagina