Teak is ook dit jaar prominent aanwezig. Het is als basismateriaal een lust voor het oog. Het straalt warmte, natuur en puurheid uit. Naast de vervaardiging van gehele teakhouten buitenmeubelen. Is een duidelijke stijging van gecombineerde materialen zoals o.a. textilene en rope onmiskenbaar waarneembaar.

Hiernaast kunt u kiezen om eerst rustig op het gemak alle series van de gehele collectie te doorlopen. Alle prachtige innovatieve resin combinaties (teak, teak/textilene, teak/rope) worden onder elkaar overzichtelijk gepresenteerd. Tevens ziet u hier ook de ruime keuze aan tafels waarmee stoelen gecombineerd kunnen worden. Zelf kunt u de ideale en unieke tuinset samenstellen.

Heeft u de keuze voor een bepaalde serie gemaakt dan zit u hieronder direct de specifieke kenmerken en prijzen van de desbetreffende serie:

Teak Collectie:

Naast de bovenstaande teak meubelen bestaat onze collectie ook nog uit: aluminium, resin (kunststof), vlechtwerk, kussens, camping en parasols om het buitenverblijf helemaal compleet te maken.

Aluminium
Resin
Vlechtwerk
Kussens
Camping
Parasols