fggjgjgjjgjgjgjjjgjgjg

Hiernaast kunt u kiezen om eerst rustig op het gemak alle series van de gehele collectie te doorlopen. Alle prachtige nieuwe en innovatieve aluminium combinaties (alu/rope, alu/wicker, alu/teak) worden onder elkaar overzichtelijk gepresenteerd. Tevens ziet u hier ook de ruime en gevarieerde keuze aan tafels waarmee een groot aantal verschillende stoelen gecombineerd kunnen worden. Zelf kunt u eigen persoonlijke en unieke tuinset samenstellen.

Heeft u de keuze voor een bepaalde serie gemaakt dan zit u hieronder direct de specifieke kenmerken en prijzen van de desbetreffende serie:

In deze periode is het weer de hoogste tijd om uw tuin of veranda klaar te maken en om te toveren in een sfeervolle (buiten)kamer. Onze collectie bevat alles om uw buitenverblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Welkom…

Naast de bovenstaande aluminium meubelen bestaat onze collectie ook nog uit resin, teak, vlechtwerk, kussens, camping en parasols om het buitenverblijf helemaal compleet te maken.


…wij streven er na om met de bijna 40 jaar ervaring die wij hebben, u met onze vakkennis zo goed mogelijk te begeleiden bij het samenstelling van uw meubelen.