
- 400 g spaghetti
- 400 g zalmfilet (zonder vel)
- 1 ui
- 150 g gruyère
- 2 el boter
- 150 g room
- 100 ml witte wijn
- 3 el citroensap
- 125 ml groentebouillon
- 2teentjes knoflook
- 2 el bieslook
- 1 rode chilipeper
- peper
- zout
1 Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Verwijder de zaadjes van het chili pepertje en
snij het in fijne reepjes. Snipper de bieslook. Snij de zalm in hapklare stukken.
2 Stoof de ui en de knoflook glazig in 1 el boter. Voeg de witte wijn en de bouillon toe. Voeg de kaas en de room toe en laat 5 minuten zachtjes koken. Kruid met peper en zout.
3 Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking.
4 Verhit 1 el boter in een pan en bak de zalm met de chili pepertjes 2 tot 3 minuten. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Bestrooi met bieslook.
5 Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe hem bij de saus en roer om. Verdeel de pasta en de gebakken zalm over warme borden. Werk af met peper van de molen.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.